Recept 43,
Ravioli met gedroogde tomaatjes in champignonsaus.
Ingrediënten voor
3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:
1 pakje MAGGI
Champignonsaus
225 gram ravioli, gevuld met vlees
1 grote ui, gesnipperd
1 teen knoflook, fijngehakt
3 zongedroogde tomaatjes, in dunne reepjes
1 eetlepel verse tijm, gerist
50 gram Parmezaanse kaas, geraspt
2 eetlepels olijfolie
Bereiding:
Kook de ravioli.
Kook de ravioli in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de
verpakking.
Fruit de ui en de knoflook.
Verhit de olie in een wok en fruit de ui en de knoflook in ongeveer
5 minuten heel zachtjes gaar.
Bereid de saus.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de saus
met de tomaatreepjes en de tijm door de ui.
Serveer het gerecht.
Roer de ravioli door de saus en verwarm het geheel nog even op laag
vuur. Verdeel over diepe borden en garneer met geraspte kaas. Maak
er met rauwe bloemkool en wortel een complete maaltijd van.