2 zakjes MAGGI
Aardappelpuree ą la minute voor Stamppot
250 ml water
1 pakje rode kool (diepvries) (ą 450 gram)
4 varkenssaucijsjes (ą 100 gram)
2 Granny Smith appels, geschild en in blokjes gesneden
1 theelepel gemalen kaneel
Bereiding:
Bereid de rode
kool.
Verwarm het water in een pan met dikke bodem en voeg hier de rode
kool aan toe. Roer de kaneel erdoor en laat in 20 minuten heet
worden boven een laag vuur. Roer regelmatig om aanbranden te
voorkomen.
Bak de saucijsjes.
Bak de saucijsjes in een droge koekenpan met antiaanbaklaag in 15
minuten rondom bruin en gaar van binnen.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje.
Voeg de appelblokjes toe.
Roer de appelblokjes door de rode kool en verwarm deze nog 2
minuten.. Roer de rode kool door de puree en serveer met de
saucijsjes.