Bak het gehakt
en de roerbakmix.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de helft van de olijfolie
in een ruime wok of hoge pan met dikke bodem en fruit de knoflook al
omscheppend 1 minuut. Doe het gehakt erbij en bak het rul. Kruid het
gehakt naar smaak. Voeg de roerbakmix toe en roerbak ongeveer 5
minuten tot de groenten zacht beginnen te worden.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de helft
van de Parmezaanse kaas en de basilicum erdoor.
Verdeel de ingrediënten over de ovenschaal
Doe het vlees met de groenten en het vocht in een met de rest van de
olijfolie ingevette ovenschaal. Schep de puree erop, strijk hem glad
en maak met een vork ribbeltjes in de puree. Bestrooi met de rest
van de kaas en laat in 30 minuten goudbruin worden in het midden van
de oven.
Serveer de ovenschotel.
Serveer dit gerecht met een tomatensalade voor een volwaardige
maaltijd. |