Recept 2,
Courgettes gevuld met puree en mozzarella.
Ingrediënten voor
3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:
1 zakje MAGGI
Aardappelpuree voor Ovenschotel
3 courgettes
150 gram salami, in dunne reepjes gesneden
3 trostomaten, in plakken gesneden
3 bolletjes mozzarella (à 125 gram), in plakken gesneden
1 dl water
2 eetlepels olijfolie
Bereiding:
Bereid de
courgettes.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de courgettes in de
lengte en hol ze met een lepel uit tot 1 cm van de rand. Gooi de
zaadlijsten weg. Leg de helften naast elkaar in een met olijfolie
ingevette ovenschaal.
Bereid de puree.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op het pakje. Roer de salami
door de puree. Vul de courgettes met de puree en leg de plakjes
tomaat en mozzarella erop.
Oven:
Schenk het water op de bodem van de schaal, schuif de schaal in het
midden van de oven en laat de courgettes in 30 minuten gaar en mooi
bruin worden.