Recept 75,
Tortillawrap met kalkoen, kidneybonen en zongedroogde tomaatjes.
Ingrediënten voor
3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:
1 pakje MAGGI
Kaassaus
300 gram kalkoenfilet, in reepjes
300 gram kidneybonen, uitgelekt en afgespoeld
0,75 bakje kerstomaatjes (à 250 gram), in partjes
6 zongedroogde tomaten op olie, uitgelekt en in reepjes
6 tortilla wraps
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels chilipoeder
Bereiding:
Bak de kalkoen.
Bestrooi de kalkoen met het chilipoeder. Verhit de olie in een
koekenpan en bak hierin op hoog vuur de kalkoen 8 minuten. Schep de
kalkoen regelmatig om. Houd de kalkoen warm.
Meng de ingrediënten.
Meng de bonen met de kerstomaat en de zongedroogde tomaten.
Bereid de saus.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje.
Verwarm de tortilla's.
Verwarm de tortilla's 1 minuut per kant op laag vuur in een droge
koekenpan. Houd ze warm in een theedoek tijdens het verwarmen van de
rest van de tortilla's.
Serveer het gerecht.
Vul de tortilla's met de kalkoen en het bonenmengsel en schep er wat
saus over. Geef de rest van de saus er apart bij. Serveer met een
groene salade met avocado voor een complete maaltijd.