400 gram gehakt,
half om half
350 gram Italiaanse roerbakgroente
4 tomaten, in stukjes gesneden
1 pakje MAGGI Roerbakpasta Bolognese
nachochips, idealiter met paprikasmaak |
Bak het gehakt.
Roerbak het gehakt kort aan in een eetlepel olijfolie.
Voeg de Italiaanse groentemix toe.
Voeg de Italiaanse groenten toe en bak dit 2 minuten mee.
Voeg de MAGGI roerbakpasta met water toe.
Voeg de kruidenmix -inclusief de macaroni- en 600 ml water toe. Roer
het geheel door elkaar en breng aan de kook. Zodra het kookt, zet je
het vuur lager en laat je de pasta 14 minuten rustig koken.
Voeg de tomaten toe .
Voeg de tomaten in de laatste 2 minuten van het koken toe.
Garneer met nachochips.
Serveer je roerbakpasta met nachochips, een onverwacht lekkere
combinatie! Eet ieder hapje pasta met een chipje. |