1 pakje MAGGI
Kaassaus
3 kipfilets (à 100 gram)
3 eetlepels groene pesto
3 plakjes rauwe ham of bacon
225 gram groene tagliatelle
0,5 bakje kerstomaatjes (à 250 gram), in partjes
1,5 eetlepels basilicum, in reepjes
2 eetlepels olijfolie |
Bereid de
kipfilets.
Snijd de kipfilets overlangs open, bestrijk ze met de pesto en klap
ze dicht. Wikkel elke filet stevig in een plak rauwe ham of bacon.
Bak de kipfilets en kook de pasta.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de filets op matig vuur in 10
minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig. Kook de pasta volgens de
aanwijzingen.
Bereid de saus en serveer het gerecht.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje. Serveer de kip
met de saus, de pasta en de tomaatjes. Garneer met de basilicum.
Serveer met een sperziebonensalade voor een volwaardige maaltijd. |