Recept 104,
Gamba´s met mie, bosui, minimaïs en tomaat.
Ingrediënten voor
3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen:
1 pakje MAGGI
Kerriesaus
225 gram Chinese eiermie
375 gram gamba's (ontdooid indien bevroren), gepeld
1 teen knoflook, gesnipperd
1 blik mini maïskolfjes (à 425 gram), uitgelekt
6 lente-uitjes, in ringen
225 gram trostomaatjes, in partjes
2 eetlepels zonnebloemolie
Bereiding:
Kook de mie en
bereid de saus.
Kook de mie volgens de aanwijzingen op het pak. Bereid de saus
volgens de aanwijzingen op het pakje.
Roerbak de garnalen.
Verhit de olie in een grote koekenpan of wok. Roerbak op hoog vuur
de garnalen met de knoflook 2 minuten.
Voeg de maïs en de lente-ui toe.
Doe de maïs erbij en bak nog 2 minuten. Doe de lente-ui erbij en bak
nog 1 minuut.
Serveer het gerecht.
Schep de gamba´s samen met de tomaten door de mie. Schep de saus
erdoor en serveer.