2 zakjes MAGGI
Aardappelpuree à la minute Crème Fraîche met bieslook
1 pakje MAGGI Kerriesaus
1 zak wortel (à 300 gram), grof geraspt
2 eetlepels citroensap
400 gram gepaneerde vissticks
1 ui, gesnipperd
2 appels, geschild en in kleine blokjes gesneden
3 eetlepels rozijnen
1½ eetlepel krulpeterselie
3 eetlepels olijfolie
60 gram boter |
Marineer de
wortel.
Maak de wortel aan met olijfolie, citroensap, breng indien nodig
verder op smaak met kruiden en laat een half uur staan.
Bak de vissticks.
Verhit de helft van de boter in een ruime koekenpan met
antiaanbaklaag. Bak de vissticks in 10 minuten goudbruin en gaar.
Bereid de saus en de puree.
Bereid de puree en de saus volgens de aanwijzingen op de pakjes.
Bereid de salade en serveer het gerecht.
Meng de ui, appel, rozijnen en peterselie door de wortel. Serveer de
vissticks met de saus, de puree en de wortelsalade. |