Recept 9,
Kipfilet met broccoli in kerrie-kokossaus.
Ingrediënten voor 4
personen:
1 pakje MAGGI
Kerriesaus
225 gram witte rijst
1 stronk broccoli, in roosjes
300 gram kipfilet, in blokjes
150 ml kokosmelk
20 gram boter
2 eetlepels gemalen kokos of seroendeng (kant-en-klaar)
Bereiding:
Kook de rijst en
de broccoli.
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op het pak. Kook de
broccoliroosjes in 5 minuten gaar en giet ze af.
Bak de kip.
Verhit de boter in een wok en bak de kipblokjes in 5 minuten rondom
bruin.
Voeg de ingrediënten toe aan de saus.
Bereid de saus volgens de aanwijzingen op het pakje en roer daarna
de kokosmelk erdoor. Schep de saus met de broccoli door de kip. Laat
het geheel 3 minuten pruttelen. Verdeel de rijst en de saus over
diepe borden en garneer met de kokos of seroendeng.