2 eetl boter
6 teentjes knoflook, fijngehakt
500 gram gepelde garnalen
1 ui, gehakt
1 glas witte wijn
150 gram zongedroogde tomaten
3-4 grote handen verse spinazie
200 ml room
150 gram parmezaan, vers geraspt
Italiaanse kruiden
zout
peper |
Smelt de boter
en voeg de knoflook toe, 1 minuutje bakken. Voeg de garnalen toe en
bak ze een paar minuutjes mee tot ze roze zijn Schep ze uit de pan
en zet ze apart
Doe weer wat boter in de pan, voeg de ui toe en bak deze glazig.
Voeg de witte wijn toe en laat even wat inkoken. Voeg de room toe en
daarna de tomaatjes.
Zout en peper naar smaak toevoegen.
Nu de spinazie erbij doen, ze laten slinken.
Parmezaanse kaas toevoegen, en de garnalen en de Italiaanse
kruiden erbij doen.
Ingezonden
door Gerda.
|