of als... De van de week !

Recept 30, Ovenschotel met Gehakt en Boursin

Ingrediënten voor 4 personen:

300 gram rundergehakt
2 zakjes aardappelpuree
3 gesnipperde uien
1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden
1 zakje provencaalse kruiden
250 gram geraspte kaas
1 pak (diepvries) bladspinazie

Bereiding:

Ovenschotel met gehakt, boursin ,spinazie en geraspte kaas. Een lekkere schotel.

Bereidingswijze:
Bak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe.
Voeg wat provencaalse kruiden naar smaak toe.
Bereid de aardappelpuree zoals op de verpakking vermeld.
Voeg de Boursin Cuisine toe aan de aardappelpuree.
Leg een laagje gehakt/ui mengsel in een Ovenschaal, vervolgens een laagje aardappelpuree, dan een laagje spinazie.
Herhaal deze volgorde tot de ingrediënten op zijn.
Eindig met een laag geraspte kaas.
Zet de schaal in de voorverwarmde voor ongeveer 15-20 minuten tot de kaas mooi bruin is.