Voorbereiding
Laat de Romertopf minstens 15 min in koud water weken.
Bereidingswijze:
Laat de ribbetjes bruin worden in een Braadpan; zorg dat het
overtollige vet eruit komt.
Leg ze dan in de Romertopf.
Laat de ui in de boter goudbruin worden.
Giet er de ketchup, sojasaus, azijn en bruine suiker bij.
Roer tot alles goed gemengd is.
Giet dit mengsel over de ribbetjes, doe het deksel op de pot en
braad 8 uur
in een lauwe oven.
Kruidenmengsel voor de ribbetjes
Meng in een kleine kom:
2 eetlepels bruine suiker
2 eetlepels grofgemalen zwarte peper
2 eetlepels paprika
1 eetlepel chilipoeder
1 1/2 theelepel witte peper
1 1/2 theelepel rode peper
1 1/2 theelepel zout
1 theelepel knoflookpoeder
Roer dit goed door elkaar, doe het dan in een potje met deksel en
bewaar op
kamertemperatuur.
|