Hollandse Gehaktschotel met bloemkool

Ingrediënten voor 4 personen:

Knorr mix voor Hollandse Gehaktschotel
150 g wortel ( 1 kleine winterwortel)
400 g bloemkoolroosjes
350 g gehakt

Bereiding:

Was de bloemkoolroosjes, schil de wortel en snijd die in blokjes.
Kook de bloemkoolroosjes 5 min. voor.
Verhit 2 eetlepels (vloeibare) margarine in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul. Roerbak de bloemkoolroosjes en de wortel enkele minuten mee.
Voeg 350 ml water en de inhoud van dit zakje toe.
Breng het geheel al roerend aan de kook en laat 2-3 minuten zachtjes koken.
Serveer de gehaktschotel met bijvoorbeeld gekookte aardappelen of aardappelpuree.

Variatietip:
Varieer met groenten door de champignons te vervangen door 400 gram bloemkoolroosjes! Kook de bloemkoolroosjes 5 min. voor voordat je ze toevoegt.

 

Bron: www.knorr.nl