250 g kipfilet,
in blokjes gesneden
2 rijpe avocado’s, gepeld en zonder pit
2 tomaten, zonder pitjes
2 lente-uitjes
3 kleuren paprika’s, in stukjes gesneden
250 g champignons, in plakjes gesneden
8 tortilla wraps
2 theelepels zure room (light)
1 theelepel verse koriander, fijngesneden
½ theelepel chilipoeder
1 theelepel citroensap
2 KNORR FLAVOUR POTS Knoflook kruidenpasta |
Maak de
guacamole: Voeg de avocado, tomaten, lente-uitjes, zure room,
koriander, citroensap en de inhoud van 1 KNORR FLAVOUR POT Knoflook
kruidenpasta in een blender en blend dit kort. Zorg ervoor dat het
mengsel niet vloeibaar wordt.
(Geen blender? Geen punt. Snij de ingrediënten klein, prak de
avocado’s met een vork en meng dit goed door elkaar).
Verhit 2 eetlepels olie in een wokpan en wok hierin de kipfilet
goudbruin en gaar. Voeg de champignons en paprika toe en wok deze
kort mee. Voeg de inhoud van de overgebleven KNORR FLAVOUR POT
Knoflook kruidenpasta, de chilipoeder en wat zout (naar smaak) toe
en meng dit door de kip en groenten.
Verwarm de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Smeer de wraps in met wat guacamole en vul de wraps met het kip- en
groentemengsel. Serveer met de overgebleven guacamole. |