Recept 104, Wraps met paprika kip en guacamole.

Ingrediënten voor 4 personen:

250 g kipfilet, in blokjes gesneden
2 rijpe avocado’s, gepeld en zonder pit
2 tomaten, zonder pitjes
2 lente-uitjes
3 kleuren paprika’s, in stukjes gesneden
250 g champignons, in plakjes gesneden
8 tortilla wraps
2 theelepels zure room (light)
1 theelepel verse koriander, fijngesneden
½ theelepel chilipoeder
1 theelepel citroensap
2 KNORR FLAVOUR POTS Knoflook kruidenpasta

Bereiding:

Maak de guacamole: Voeg de avocado, tomaten, lente-uitjes, zure room, koriander, citroensap en de inhoud van 1 KNORR FLAVOUR POT Knoflook kruidenpasta in een blender en blend dit kort. Zorg ervoor dat het mengsel niet vloeibaar wordt.
(Geen blender? Geen punt. Snij de ingrediënten klein, prak de avocado’s met een vork en meng dit goed door elkaar).
Verhit 2 eetlepels olie in een wokpan en wok hierin de kipfilet goudbruin en gaar. Voeg de champignons en paprika toe en wok deze kort mee. Voeg de inhoud van de overgebleven KNORR FLAVOUR POT Knoflook kruidenpasta, de chilipoeder en wat zout (naar smaak) toe en meng dit door de kip en groenten.
Verwarm de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Smeer de wraps in met wat guacamole en vul de wraps met het kip- en groentemengsel. Serveer met de overgebleven guacamole.

 

Bron: www.knorr.nl