Kook de rijst
volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de rijst af, doe de
deksel op de pan en laat rustig staan. Pel en snipper de teentjes
knoflook. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de aubergine en
courgette in halve plakjes.
Meng het gehakt met de gehaktkruiden, het ei en de helft van de
knoflook. Draai er 20 kleine balletjes van.
Verhit de margarine in een wok of hapjespan en bak hierin in 5 min.
de gehaktballetjes rondom goudbruin. Voeg de ui, de rest van de
knoflook, de courgette, de aubergine toe. Laat het geheel onder af
en toe omscheppen in ca. 10 min. gaar worden.
Maak de stroganoffsaus klaar volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Voeg de saus toe aan de gehaktballetjes en de groenten
en warm de saus kort mee.
Verdeel de rijst over vier grote borden en schep de Stroganoff
ernaast. |