Snij de kipfilet
in blokjes. Meng de sausmix met 2 eetl. olie en marineer hierin de
kipblokjes ca. 10 min. Snij de komkommer in dunne plakjes.
Kook ondertussen de mie in ruim kokend water in 10 min. gaar. Giet
de mie af en spoel na met koud water.
Verhit 1 eetl. olie in een koekenpan en roerbak de kipfiletblokjes
goudbruin en gaar. Voeg 200 ml water toe, breng aan de kook en laat
de saus ca. 4 min. doorkoken tot een sausdikte is bereikt.
Verhit 1 el olie in een wok en roerbak de bami groente ca. 4 min.
Voeg de gekookte mie en kruidenmix toe en verwarm het geheel nog ca.
2 min.
Voor de salade: Meng 3 eetl. olie en 3 eetl. water met de dressingmix.
Schep de dressing door de plakjes komkommer.
Serveer de saus over de mie en de komkommersalade apart. |