Verwarm de oven
voor tot 200°C. Meng op een bord de bloem met wat peper en zout.
Snijd de varkenshaas in mooie medaillons en haal deze door de
gekruide bloem. Was de spinazie en laat goed uitlekken. Pel de
knoflook. Pel en snijd de ui in halve ringen.
Bereid de aardappelkoekjes in de oven volgens de aanwijzingen op de
verpakking. Verhit 2 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan
en bak de varkensmedaillons rondom in 4-6 minuten bruin.
Laat intussen een wok heet worden. Roerbak in porties de spinazie,
steeds met een klein beetje vloeibare margarine. Pers op het laatst
de knoflook uit boven de pan, en wok de rode ui mee. Schep alle
spinazie met de knoflook en de ui door elkaar en breng op smaak met
peper en zout.
Bereid/ de Knorr Stroganoffsaus volgens de aanwijzingen op de
verpakking.
Verdeel de medaillons over de borden en schenk de stroganoffsaus
over het vlees. Schep de spinazie en de aardappelkoekjes ernaast. |