Schil de wortels
en was de courgette. Snijd ze in de lengte in luciferdunne reepjes.
Pel en snipper de knoflook. Snijd met een kaasschaaf voor de
garnering wat schilfers van de kaas en rasp de rest.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
en giet hem af. Verwarm de vloeibare margarine in een braadpan en
fruit de knoflook 2 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de wortel en
de courgette toe en bak 5 minuten mee tot de wortel wat zachter
wordt.
Voeg de inhoud van het zakje Knorr Basilicum Roomsaus en 150 ml
water toe en breng alles aan de kook. Temper het vuur en kook nog 2
minuten op een laag vuur. Schep de spaghetti en de helft van de
geraspte Parmezaanse kaas erdoor. Garneer de pasta met de schilfers
Parmezaan en de basilicum en geeft de rest van de geraspte kaas er
apart bij. |