Maak de
spruitjes schoon en kook ze in ca. 8 minuten beetgaar. Maak de
paddenstoelen schoon en snijd ze grof.
Breng 250 ml water aan de kook. Neem de pan van het vuur en roer de
inhoud van het zakje Knorr mix voor Peperroomsaus erdoor. Voeg de
sherry en de kookroom toe, zet de pan terug op het vuur en laat de
saus iets inkoken. Houd de saus op laag vuur warm.
Bestrooi intussen de biefstukken met peper en zout naar smaak.
Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de biefstukken
aan beide kanten bruin en afhankelijk van de dikte, in ca. 5 minuten
rosé van binnen (‘medium'). Neem het vlees uit de pan en houd het
warm onder aluminiumfolie.
Bak in dezelfde koekenpan de paddenstoelen al omscheppend ca. 3
minuten op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout. Schep ze uit
de pan bij de afgegoten spruitjes en schud ze erdoor.
Serveer het vlees met de saus en de spruitjes. Lekker met gebakken
aardappelpartjes.
|