Snijd de
kipfilets in blokjes en de komkommer in schijfjes. Pel de rode uien
en snijd ze in partjes. Laat de maïs uitlekken in een vergiet. Kook
de sperziebonen ongeveer 4 minuten.
Bak de kip met een scheutje olie bruin en krokant. Roerbak dan de
rode ui en de sperziebonen een paar minuten mee.
Roer de kruidenmix uit het pakket en 150 ml water door de kip en
laat dit ruim een minuut doorkoken. Voeg als laatste de maïs toe en
warm het gerecht nog een minuutje goed door.
Meng de dressing met 2 eetlepels water en 2 eetlepels olie en schep
dit om met de komkommer.
Meng de crème fraiche met 3 eetlepels water en de salsa uit het
pakket. Laat de saus 2 minuten staan. Verwarm ondertussen de
maïstortilla’s in gesloten verpakking 30 seconden in de magnetron
(op 700 Watt).
Besmeer de maïstortilla's eerst met een beetje salsasaus, schep er
dan 2 eetlepels kip op en tot slot wat komkommersalade. Vouw de
tortilla's dicht. Serveer de rest van de salade en de salsasaus er
apart bij. |